Intensere orgasme dankzij glijmiddel?

Iedereen hoort optimaal te kunnen genieten van seksueel contact. Ongeacht of dat je aan het masturberen bent of met een ander persoon seks hebt. Iets waar veel vrouwen geregeld last van hebben noemen ze “vaginale droogte”. Dit is absoluut niet erg! Veel vrouwen hebben namelijk moeite om snel vochtig te worden tijdens de seks. Door gebruik te maken van glijmiddel kan je dit kwaaltje verhelpen! Maar nu rest natuurlijk nog wel de vraag of dat je dan optimaal kunt genieten?

Genieten van de seks willen wij allemaal graag. Het krijgen van een orgasme is niet alleen lekker, maar je lichaam ontspant op dat moment ook even! Heerlijk om die climax te bereiken toch? Door gebruik te maken van glijmiddel kan jij alsnog die climax behalen. Wanneer je op het internet kijkt, dan vind je alsnog verschillende varianten. Ook bij Xman heb je een breed assortiment waaruit je direct kunt bestellen.

Intiem

Waarom glijmiddel?

Zo heb je bijvoorbeeld de X-Man Silicone 950ml in het assortiment. Deze is op basis van water en zal een goede bescherming bieden voor de huid. Ook wanneer je een condoom draagt is dit verstandig om erbij te gebruiken. Bij een vrouw kan een condoom namelijk beschouwd worden als minder prettig tijdens het vrijen. Door hierbij glijmiddel te gebruiken vrij je alsnog veilig, maar dan wel lekker! Ben jij tevens opzoek naar leuke speeltjes om te gebruiken tijdens het vrijen? Bekijk dan de website van Xman!

Speeltjes